2013. február 22., péntek

JIMMY CHOO cipő,szandál,minden méret! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

 JIMMY CHOO  PLATFORM SZANDÁL
Gyönyörű szép, alkalmi jellegű .
2 cm. platform talppal. 10 cm. -es sarokkal
36-41. méretekben!
A FIZETÉSRE 5 NAPOT VÁROK, HA NEM TÖRTÉNIK MEG ÚGY NEGATÍVAN ÉRTÉKELEK ÉS ÚJRA AUKCIÓRA BOCSÁJTOM A TERMÉKET, a vásárlót pedig letiltom a további vásárlás lehetőségéről!
A termék rendelésre érkezik külföldről, szállítási idő kb. 15-30 nap, kérlek, hogy ennek ismeretében vásárolj!
Szerzői jogvédelem, Copyright
Aukcióinkban szereplő valamennyi anyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A szerzői jogok tulajdonosának, az oldal szerzőjének engedélye nélkül tilosazotttalálhatóanyagok(fotók, grafikák, termékleírások) másolása, módosítása, terjesztése, publikálása, letöltése, vagy más módon történő felhasználása üzleti célokra. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a fent nevezett anyagok vagy azok részeinek más szerveren vagy bármely internetes oldalakon történő elhelyezése. Fotók és termékleírások felhasználása megsérti a  szerzői jogot, és büntetőjogi következményeket von maga után.
Kérem, vegye figyelembe, hogy vásárlási szándék megerősítésével (azaz az "elviszem" gomb lenyomásával, ill. annak megerősítésével) a fent leírt feltételeket Ön, mint vásárló elfogadja, mellyel a Vásárló és cégünk között adás-vételiszerződés valósul meg! Aukciók esetén (nem fix áras terméknél) a licit megtétele - a vásárló ajánlata - a PTK 211 § alapján hivatalos vételi ajánlatnak minősül, így az bírósági úton érvényesíthető!



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2013-02-28 19:00
. JIMMY CHOO cipő,szandál,minden méret! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése