2013. február 21., csütörtök

KUTYAOVERÁL KAPUCNIS KUTYARUHA hossz: 29 cm S-es - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

CSONT- ÉS TEREPMINTÁS, MILITARY, KAPUCNIS, BELÜL SZŐRMÉS KUTYAOVERÁL, KEZES-LÁBAS
KUTYARUHA (KUTYAKABÁT) ÚJ!!!
HÁTHOSSZ: 29 cm, NYAK KÖRFOGAT: 34 cm, MELLKAS KÖRFOGAT: 40 cm, HASNÁL LÉVŐ HOSSZ: 17 cm, LÁB KÖRFOGAT: 16 cm, KARHOSSZ NYAKTÓL: 10 cm
Kapucnis, bélelt kutyaoverál, hosszú lábszárvédőkkel a hűvösebb napokra. A ruha szélálló, belül szőrmés és divatos. Védelmet nyújt a kosz, nedvesség és hideg ellen. Hasnál patentos, egyszerűen feladható a kutyára. Könnyen tisztítható és megfelelő védelmet nyújt a hűvös ill. nedves időjárásban.
                                                            
SOK KUTYARUHA ill. KIEGÉSZÍTŐ TALÁLHATÓ MÉG A TERMÉKEIM KÖZÖTT (hátvédők, esőkabátok, pólók, pulóverek, sima ill. kapucnis kabátok, fekhelyek, játékok..... .... ÉRDEMES MEGNÉZNI : )
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN FELPRÓBÁLHATÓ ÉS CSAK HA MEGFELELŐ, AKKOR KELL KIFIZETNI A TERMÉKET. Személyes átvétel Bp. IV. kerületben, a megadott címen (az újpesti metró végállomásához közel) H-P-ig v. hétvégén  egyeztetés után. Kizárólag ajánlottan postázok.
Saját oldalamat itt találod, katt. ide: SAJÁT OLDALAM
További termékeimet itt találod, katt. ide: TOVÁBBI TERMÉKEIM
Ha tetszenek a termékeim és szeretnél értesítést kapni az újabb aukciókról, akkor tegyél a kedvenc eladóid közé, katt. ide: KEDVENC ELADÓM



Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2013-03-12 21:00
. KUTYAOVERÁL KAPUCNIS KUTYARUHA hossz: 29 cm S-es - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése