2013. február 17., vasárnap

STICKY BUDDY szett 3 részes Akciós áron!! - Jelenlegi ára: 3 590 Ft


STICKY BUDDY szett 3 részes Akciós áron!!
Káprázatos tisztítóhenger számtalan felhasználási móddal! Kutyaszőr, macskaszőr, morzsa, macskaalom, madáreledel? A Sticky Buddy megbirkózik vele! Speciális tisztítóhenger, amely a ragasztó erejével bír, mégsem hagy nyomot. Ez az öntapadós henger összeszedi a szöszöket, a port és a cérnát is!
Ha végzett, csak öblítse le, szárítsa meg, és ismét használhatja. Tisztítsa vele végig a kárpitot, simítsa le a párnákat, vagy akár kedvenc ruháját! A Sticky Buddy apró gumifogai a szőnyeg mélyéről is felszínre hozhatják a szennyeződéseket, aztán csak fordítsa meg a hengert, és a piszok megtapad rajta.
A Sticky Buddy mini változatát pedig bárhová magával viheti! A „ Jumbo Sticky Buddy” pedig hosszú nyelének köszönhetően leszedheti a pókhálókat is. Feltakaríthatja vele a padlót, sőt kitakaríthat vele akár az ágy alatt is!
Víz alatt lemosható , majd újra használatba vehető. Egyszerű a tisztítása és bárhol, bármikor felhasználható. A 3rész segítségével bármely területet könnyen kezelheti, hisz van nagyobb és kisebb is, sőt a szára is hosszabbítható. Akár autóban is használható a különféle szöszök és háziállatszőrök ellen, de a morzsák eltüntetésére is kiváló.



Jelenlegi ára: 3 590 Ft

Az aukció vége: 2013-02-21 17:00
. STICKY BUDDY szett 3 részes Akciós áron!! - Jelenlegi ára: 3 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése