2012. november 21., szerda

Marhaepe-enzimet tartalmazó, szórófejes folyékony - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

                                                          
Régi, jól bevált, hatékony és kiadós folttisztító a marhaepekivonat. Eltávolítja a gyümölcs-, vér-, zsír-, tinta- stb. foltokat akár az élénk színű szövetekből is (de gyapjúhoz és nem színtartó textíliához NEM javasolják).
Felhasználási javaslat:
Ezt a fajta epeszappant leggyakrabban a mosható pelust használó anyukák szokták vásárolni, mert elég vele a kellő távolságból bespriccelni a foltot.
Könnyű vele dolgozni, csak jól be kell dörzsölni a foltot (nem kell nedvesíteni, mert ez már amúgy is folyékony), egy kicsit hatni hagyni és vagy kiöblíteni, vagy egyszerűen berakni a ruhát mosógépbe.
FONTOS, hogy tudd:
Ennek a folttisztítónak NINCS se marha, se epeszaga, és az állaga sem emlékeztet erre az összetevőre!
Az epeszappan igen erős, hatékony folttisztító, ezért különösen fontos, hogy ismerd, vagy kipróbáld az anyag színtartóságát, nehogy a folttal együtt a ruha színe is kijöjjön azon a darabon.
Megkérdeztük a gyártót, hogy hogyan "szedik ki" a marhából az epét. Azt válaszolták, hogy a marhaepét kizárólag a vágóhídra küldött, emberi fogyasztásra szánt - állatorvosi engedéllyel és felügyelettel tartott - állatokból nyerik ki, azután porrá őrlik és így használják fel a folttisztítókban. Csak az epéért SOSEM vágnak állatot.
A terméket 850 Ft. -os futárszolgálattal tudom küldeni.
Személyes átvétel aVIII. kerületben lehetséges.


Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2012-12-10 09:14
. Marhaepe-enzimet tartalmazó, szórófejes folyékony - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése