2013. január 25., péntek

Kutyaágy , cicaágy , fekhely -zöld- 65x45 - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

 Kutyaágy - cicaágy - fekhely 
- mérete.: 65x45 -
 
A jó ágy biztosítja a pihentető alvást és a szervezet regenerációjához megfelelő alapot.  
Miért lenne ez másképpen a kutyáknál?
Valószínűleg egyikünk sem gondol áhítattal az otthon lévő ágyára, holott ez az a dolog, ami nélkül nehezen lennénk meg. A jó ágy biztosítja a pihentető alvást és a szervezet regenerációjához megfelelő alapot. Miért lenne ez másképpen a kutyáknál? Nekik is fontos a jó minőségű ágy, ahova kényelmesen letelepedhetnek és húzhatják a lóbőrt, amíg fel nem ébrednek valami gyanús dologra és mennek intézkedni, ellenőrizni - legyen ez a kertben lakásban vagy a bejárati ajtó előtt.
Amikor a gazdik hazatérnek az új családtaggal, többnyire már megvan mindenük, amire a kutyusnak szüksége lehet: kutyatáp, etető-és itatótál, póráz, nyakörv, kutyaház. Kevesen ismerik azonban a professzionális, méretre szabott kutyaágyakat, melyek nagyon fontosak a kutya egészségének megőrzésében. Nézzük, milyen is a jó kutyaágy!
Szigetel, megvédi kutyánkat a hűvös alapzattól vagy a kemény padlótól. Óvja kutyánkat a meghűléstől.  
Biztosítja ebünknek a "saját szobát", biztonságot - az lesz az Ő privát helyisége, ahová visszavonulhat pihenni, amikor csak akar.  
Megóvja kutyánkat a sérülésektől, hiszen nem kell magasra másznia, ugrálnia, tornagyakorlatokat végeznie, hogy lefeküdhessen, egyszerűen csak lekuporodik a kedvenc vackában lévő ágyra és már pihenhet is. Ez különösen az öreg, vagy izületi problémákkal küszködő ebeknek fontos.
Tapasztalni fogjuk, hogy az lesz ebünk a kedvenc helye a szobában, nem akar többé a mi fotelunkban vagy ágyunkban aludni - persze kivételek akadnak : p - és a helyére sem behúzott farokkal fog somfordálni.



Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2013-02-14 21:59
. Kutyaágy , cicaágy , fekhely -zöld- 65x45 - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése