2013. január 30., szerda

Nátrium-perkarbonát fehérítő, folttisztító AKCIÓ!! - Jelenlegi ára: 900 Ft

JANUÁRI AKCIÓ! 10000 FT VÁSÁRLÁS FELETT INGYEN POSTÁVAL! (20 KG SÚLYIG 1190 FT-OS STANDARD CSOMAGD DÍJÁT ÉN ÁLLOM. )
Nátrium-perkarbonát 1000 gramm most akciós áron.
A biológiailag lebomló fehérítő- és fertőtlenítőszer (nátrium-perkarbonát) használata akár hagyományos mosáshoz, akár mosódióval történő mosáshoz is ajánlott. Fehér ruhák mosásához, erős foltok előkezeléséhez és áztatásához kiválóan alkalmazható.
Színes ruhánál is alkalmazható (színtartó textíliánál). A színeket nem fakítja!
Használat
- Fehér vagy színes ruhák mosásakor tegyen a mosógép adagoló rekeszébe 1-2 evőkanál folttisztítót a ruhák mennyiségének és szennyezettségüknek megfelelően. Természetesen mosószódával, hagyományos mosóporral, valamint mosódióval is alkalmazható.
Mosódióval történő mosásnál a ruhák szép fehérek lesznek.
- A fehérítő por 40 foktól hatékony, így meleg vízzel ajánljuk a használatát mosásnál és áztatásnál is
- A folt előkezelése: vízzel pépesítsen egy kiskanálnyi port, tegye rá a foltra, szükség szerint dörzsölje be, majd 1-2 óra után mossa ki a szokásos módon
- Áztatáshoz tegyen 5 liter meleg vízbe 1-2 evőkanálnyi fehérítőt
Fehérítő hatása mellett fertőtlenítő hatással is rendelkezik.
Ez a környezetbarát tisztítószer nem más, mint a mosószóda (nátrium-karbonát) és a hidrogén-peroxid vegyülete. A hidrogén-peroxidból szabad oxigén lép ki használat közben, és vízzé bomlik el, ennek köszönheti fehérítő és fertőtlenítő hatását, ill. környezetbarát tulajdonságát.
A vízzel való éintkezés során felszabaduló aktív oxigén mindenekelőtt a szerves foltok, mint a fű-, gyümölcs-, kávé- és teafoltok esetén úgy hat, hogy ezeket a nem-leoldható anyagokat oxidatív módon szétrombolja vagy úgy megváltoztatja, hogy azok leoldhatóvá válnak.
Nyom nélkül eltünteti például a pirosgyümölcs foltokat (málna, szeder, ribizli stb. ), amikkel még az epeszappan sem mindig boldogul!!!
De használható a tűzhelyre vagy edénybe odaégett ételfoltok eltüntetésére, vagy pl. a "reménytelenül-kinéző-kerti-sütögetős-tárcsa" tökéletes és gyors megtisztítására.
Postai csomag 1190 ft-ért 20 kilóig elmegy. Nézz szét a termékeim között, több környezetbarát tisztítószerem van (mosószóda, citromsav, szódabikarbóna, bórax).
Vaterafutárral 1 kg postán maradó kézbesítéssel 760 ft, házhoz kézbesítve 940 ft, 4 kg postán 830 ft, házhoz 1020 ft. (A csomagolás súlya miatt 1 kg-ot leszámoltam a súlyhatárokból. )
Ha nagyobb mennyiség érdekelne, szólj, és felteszem, van még több is belőle.
Kérlek olvasd el a saját oldalamat!
Keresőszavak: nátrium-perkarbonát, nátrium perkarbonát, nátriumperkarbonát, fehérítő, folttisztító só.



Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2013-02-08 10:36
. Nátrium-perkarbonát fehérítő, folttisztító AKCIÓ!! - Jelenlegi ára: 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése